onsdag 24 juni 2015

Jahaja...

Fasiken vad tiden rusar. Har jobbat en hel del, både under midsommarhelgen och i dagarna eller tja, hela året känns det som och det må väl vara hänt, det är ju ändå skoj att jobba mycket men trist när saker kommer ikläm såsom familj, vänner o projekt. En del projekt har dragit ut rätt mycket på tiden men jag har tänkt att färdigställa de, i varje fall de som är beställningsprojekt.
Bilen har fått lite tid såsom ett litet lock till kylarmaskeringen. Jag har även klippt o klistrat en mockup på själva kylaren och gjort en ritning på cellpaketet. Kolla bilden:


Har precis mailat iväg den till bilkylspecialisten.se och väntar nu på pris. Vid en snabb förfrågan på telefon så sa de ett par veckors leveranstid och mellan 10-20000:- enbart för cellpaketet...
Wth tänkte jag o sporde varför och svaret var såklart enkelt. Special special och dylikt kostar. Tydligen görs de för hand i England och det är inte lätt-tillverkat tydligen. Jaja, bara att vänta så får vi se vad kalaset kostar.

Har småpysslat lite med finishen på avgasröret och där är det en hel del kvar att göra nästan så jag funderar på att tillverka ett nytt, snyggare o bättre eller helt sonika beställa ett men ska slipa lite till får vi se. Har hört att jag är för självkritisk, att jag inte är nöjd med mina "egna" bitar men va fan, det är ju viktigt att det ser bra ut o jag tycker inte att det jag tillverkat tåls att syna närmare men jag kanske vänjer mig eller gör nytt.

2 kommentarer: