torsdag 15 mars 2012

God morgon. Ännu en ny dag. Skönt. Framtiden är här innan vi vet ordet av. Lagade mat till några bekanta igår. Har ju inget eget kök men gillar matlagning så då kan man unna sina vänner lite vardagslyx. Handlade allt och åkte dit o fixade en 2-rätters. Kul. Dagens låt tillägnas...  well.... ;-)
http://youtu.be/Ts19Nn-xyGs
Och vilken dag som helst så lär jag mig att göra klickbara länkar....
Min onda axel är ett jäkla mörker.

3 kommentarer:

  1. Hallå där blivande bloggande pilgrim! Vår gemensamma väninna Carina M. gav mig din bloggadress, så här klampar jag på utan att knacka. Jag har själv gått 2x10 mil på Santiago leden, kanske du kan få nytta av lite tips.
    Din vandring är din egen och den blir till vad du vill och vad du behöver...det behöver inte alltid vara samma sak =)
    Men rent fysiska. Bo ifrån NU i dina nya vandrarkängor, gå i dem, diska i dem, sov nästan i dem. Det är de som ska ta dig i mål och det är icke fungerande sådana som får folk att bryta. Mig inräknad, att gå 5mil med blåsor suger!
    Lite litteratur info medans tiden går:
    Vägen till Santiago de Compostela av Jan Folkegård = mycket ordentlig bok med bra info dock tämligen tråkig, om inte är så värst intresserad av historiska byggnader.
    Pilgrims vandringen av Paulo Coelho = Gigantisk för flummputtar (som jag själv)
    Camino de Santiago av John Brierley = Inköps och släpps aldrig ur sikte..bibeln m. höjdkartor, boende, allt! Så ut å knata mil,ju mer du kämpar nu ju mer kan du njuta på plats! Mer tips senare om du vill! ha de gott/ Kristina H

    SvaraRadera
  2. Hej. Tack för tips, de är alltid välkommna. Paulo Coelho har jag läst. Fantastisk läsning. Går / joggar mycket på löpbandet, är på gymmet 1-2 timmar varje dag. Ska bli spännande. Vi hörs :-)
    Mvh
    Johnny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppsan! Kom på att båda böckerna inkluderar bara -The Way of St James, den som börjar från St.Jean Pied de Port på Franska sidan Pyrrenèerna. Det är den vanligaste, men det finns en längs kusten, en från södra Spanien och en i Portugal. Det är fantastiskt att vandra över bergen med vildhästar och snötäckta toppar!Om inte Col de Leopolder är stängd pga för mycket snö. Den är inte a walk in the park...alls...men efteråt är det värt allt. Vet att det finns kall öl på andra sidan, i Roncesvalles! Nog för idag! =D

      Radera