fredag 26 december 2014

Ljusare tider...

Jepp, så är det. Nu har det vänt och vi går mot ljusare tider. Rätt som det är så är vi i mitten av Februari och Mars stormar in så vips, är det vår. Hojar kickas igång, bilar startas och i mitt fall lär det väl stressmeckas men det är ju skoj det med.
Tex så är det några aluminium-kåpor på motorn som har helt kass passform. Snett, vint, krokigt och en hålbild som är galet fel. Gjutningen på nämnda alu-detaljer gjordes för kanske 80 år sedan men trodde de var noggranna på den tiden...? Kanske ett måndagsexemplar vilket faktiskt är Henry Fords fel pga att han var den som började ge sina arbetare bra pröjs så det räckte till både hyra, mat o dålig whiskey med följd att frånvaron ökade på Måndagar och kvalitén sjönk. Se där blev det en historielektion :-) Pysslade lite med de idag och fortsättning följer i morrn.
Träning då? Har av olika anledningar minskat på träningen men tar mig en runda då o då. Inte så ofta som jag borde men ibland så, tex idag. Ville springa några timmar så det blev ca 25 km på knappt 3 timmar. Skönt vete tusan för ena hälsenan värkte och andra knäet skrek ut sin klagan. Stundtals snuddade jag vid tanken att ge upp, haha, men det var bara att linka på. Belöningen är en obeskrivlig kramp i båda lårmusklerna så jag ser framemot natten. Ska försöka att springa oftare men det visar sig. Har ju tänkt att hinna med en sträcka motsvarande ett Maraton innan året är slut men tror det är en tanke värd att revidera men, det visar sig ;-)

Nått mer då? Jo finalen i Modellbyggartävlingen närmar sig med stormsteg. Har sett en del byggen och hört en det ena, än det andra vad som byggs så det kommer bli så jäkla skoj. Söndagen 4 Januari är en dag man inte får missa..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar