torsdag 22 januari 2015

Projektpyssel...

Såå, gårdagen bjöd på ett skapligt pass i verkstan. Polarn Eilar kom förbi och vi nitade ihop det sista på ramen.

Svårt att se men det blev skapligt. 

Medans chassiet nitades ihop så blev det ju en hel del närstudier på't och jag hittade då en detalj jag var mindre nöjd med. 2 saker kan man vara säker på här på verkstan. Det finns alltid kaffe och alltid lite skrotbitar så sagt o gjort, en kopp kaffe o lite rotandes så drogs vinkelslipen igång.


En bra början det här :-)

 Hmmm

 och lite till...

Lite svets o slip innan de ska nitas på plats bara och bilder kommer när de är klara. En del smådetaljer ska även fixas till på chassiet rent generellt sett men tror att det är dags för återmontering snart nog. Det ska bli skönt.

Mer då...? Jo, fick tillfälle att kika på filmen John Wick häromdan med Keanu Reeves i huvudrollen som "hjälte" och allas våran Mikael Nykvist som skurk och jäklar vilken bra film. Den passade mig alldeles utmärkt och väl värd att se fler ggr...
Kolla in trailern här: http://www.imdb.com/title/tt2911666/?ref_=nv_sr_1

Enligt Temadagar.se är det dessutom Vinets dag idag. Perfekt för de som är förtjusta i vin tänker jag. I morgon är det Elens dag och på Lördag så är det Frufridagen. Tydligen en gammal tradition från Hylands tid redan, bara så ni vet;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar