söndag 17 augusti 2014

Projektpyssel...

Hade ju tänkt montera bromsvätskebehållarna i sidan på bilen där ett armstöd skulle dölja de. Hade ett par polare nere på verkstan idag och diskussionen böljade fram o tillbaka ang det. De tyckte att de inte skulle döljas för att de var så snygga och jag kontrade med att även det som inte syns kan ju se bra ut, typ att det är insidan som räknas... Men, nu blev det såhär:
Alltså bakom ryggstödet...

Lite dolda men enkelt att hålla koll på bromsvätskenivån iom att ryggstödet är fällbart. Enkelt även om man vill visa de för nånn. Tja, inte så tokigt kanske och det blir en symmetri i rördragningen och handbromswirarna går ju där också...
Detta tog ett par timmar att klura ut, så även hur rördragningen ska göras. Otroligt mycket att tänka på men det blir nog bra.
Funderar även på att tillverka ett fuelblock som matchar bromsvätskebehållaren. Ett liggande rör på 1" med 2 rör in och 2 rör ut och montera det på torpedväggen. Kan bli bra men får vänta tills motorn är hemma och monterad. Jaja, ting tar tid som polarn HJ brukar säga, ting tar tid.

Som inspiration kan man kika på det här. Själv får jag både gåshud, svettningar, lite ribba och ett enormt habegär men det är ju jag det :-) http://youtu.be/myxMudtFX6g   Full volym är ett måste...

2 kommentarer: