torsdag 13 juni 2013

En dag i parken...

Knallade bort till Golden Gate park i morse. Otroligt fin park som är väl värd ett besök. Kika här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Golden_Gate_Park och här: http://www.golden-gate-park.com/
 Skönt ställe. Vi knallade runt i några timmar medans solen värmde och bara trivdes. 

Vi gjorde även ett besök på De Young museet som ligger inne i parken. Väldigt fina utställningar. Klicka här :-) http://deyoung.famsf.org/ Ett par timmar räckte inte ens till hälften men kul var det.

Mätta på både kultur o natur så traskade vi iväg i riktning mot The Cliff house. På vägen gjorde vi ett depåstopp i en Rysk ortodox kyrka, nämligen den här : http://deyoung.famsf.org/   Det var mässa precis när vi kom dit så vi stannade en stund. Väldigt vacker och stämningsfull ceremoni. 

Well, kosan styrdes vidare mot området som The Cliff house ligger i. Rätt långt att gå men väl värt ett besök. Ligger precis vid kusten, väldigt fint men satan vad det blåste. Gick knappt att prata, kallt o blåsigt men solnedgången i Stilla havet var fin. 

Btw, häromdan när vi var nere o snurra i Fishermans wharf så hittade vi ett galleri som verkade intressant. Fanns mycket kul att kika på men den här snubben, Randy Cooper, har gjort några otroligt fina skulpturer i finmaskigt nät. Kolla in hans hemsida här : http://www.randycooperart.com/
Riktigt imponerande. Blev köpsugen men priserna gjorde att jag behärskade min köplusta ;-)

Upp tidigt i morgon. Alcatraz hägrar så rapport följer. 
Vi hörs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar