fredag 12 oktober 2012

Ted...

Tja. Slappar-Fredag kanske... Jäkla skönt. Hämtade min systerson efter jobbet och vi klippte ut till gamla Häxorna för att käka. De har ju bytt ägare sen sist så det var dags att kolla in det. Aningen begränsad meny men stekt falukorv, ägg o potatis är gott som satan så vi tog varsin... Nöjda med maten så åkte vi tillbaka till stan, köpte Latte till mig för att sen gå på bio.
Vi ville se filmen Ted, med Mark Wahlberg och Mila Kunis. Handlar om en pojk som får en teddybjörn i julklapp och den blir levande. Låter fånigt men vi skrattade hysteriskt. Filmen är från 7 men skapligt vulgär så barnen lär sig nog en del roliga ord... Rolig och sevärd film.
Kika på trailern här: http://www.imdb.com/title/tt1637725/

Hmm mer då...? Jo, den här helgen finns det bara ett evenemang man måste gå på;-) nämligen Chokladfestivalen på Nordiska museet i Stockholm. Har varit där flera ggr och är man ett chokladfreak så är det ett måste.
Klicka på länken o dräggla... http://www.nordiskamuseet.se/category.asp?cat=412&catname=WWW.Chokladfestival&topmenu=142


130 spänn i inträde och värt varenda krona. Bara god choklad, läckra praliner och het kaffe Latte. Hur låter det...?  Rapport på det kommer :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar