söndag 1 december 2013

Men det var då själve f....

Satt o slöbläddra på en av mina favoritsidor nyss,  http://www.imdb.com och där får jag se en notis att skådisen från Bl.a. Fast & furious filmerna Paul Walker, dog i en bilolycka. Nu är ju jag en stor fan av de filmerna men oavsett så är det jäkla trist när någon lämnar in för tidigt. Han blev 40 år och hade en dotter + 4 syskon. Tydligen en genuin bilkille  och så även hans Farfar som tävlingskörde för Ford.
Kika mer här om ni vill :   http://www.imdb.com/name/nm0908094/bio?ref_=nm_ov_bio_sm

Tja, förövrigt så har det blivit en hel del gjort med bilen. Slipade till golvet så det passar fint. Nu kan man enkelt prova ut var pedalerna ska sitta tex.. Har fått bilder från motorrenoverarn så där händer det grejer också. För tidigt att tänka på inredning men känner att om man ska hålla race- stuket så är det bara en varvräknare o tempmätare som behövs. Lätt och enkelt. Kul att spåna.

Var dessutom på Villa Sandhem igår kväll med några goda vänner o lyssnade på Ramblin Rascals rock'n roll orchestra. Inte nog med att buffén far jäkla god, musiken o draget var i toppklass. Kul kväll. Har även lyckats träna både Fredag, i går morse och på väg ut nu så det känns bra också :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar