torsdag 5 september 2013

Bio-kväll...

Well, som rubriken lyder så blev det filmkväll. Jag, lillkillen och en god vän gick o såg Snabba cash, Livet de luxe. Den sista i trilogin om bl.a. J.W, som donar runt i Stockholms undre värld i jakten på sin syster.
Har man läst boken så blir man skapligt besviken, fundersam och överraskad. Vore jag författare skulle jag aldrig godkänt detta men missförstå mig inte. Som film var den bra men hade väääldigt lite med boken att göra. Trist, men wth, vi hade trevligt i varje fall. Känner ni fört så kika på trailern här:
http://www.imdb.com/title/tt2427502/?ref_=sr_2

Känner att hösten närmar sig men inget att grubbla över. Massor av evenemang väntar. Tex: Motorkulturdagen 5 Oktober.
Samma helg är det även Chokladfestivalen. Hittills har den alltid varit på Nordiska museet men av någon anledning har den flyttat till Stockholmsmässan i Älvsjö. Mitt tips är att gå på Fredagen alt Söndagen, det ska vara lite lugnare då och förköp gärna biljett om det är möjligt för köerna på Nordiska var hiskeligt. Kolla in festival-info här: http://www.chokladfestivalen.se/

Känner man för en lite längre trip så kan man masa sig ner till Köpenhamn i början på November för då går nämligen det här av stapeln :http://streetfire.dk/ Evenemanget hålls på Bella center och man bor bäst på Bella sky, såklart :-) Jäkla fint hotell med eget vindkraftverk. Tåg till K- hamn är både smidigt o billigt.
Orkar man inte vänta utan vill göra nått skoj redan nuuu så rekommenderas det här :-)
http://www.matkluster.se/aptitrundan.  Vet att det är väl värt en roadtripp runt trakten plus att då stödjer man lokala småföretagare. Kan knappast bli bättre eh?
Well, en helg i verkstan är inte så tokigt heller, eller en hel höst o vinter funkar för den delen också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar