fredag 6 september 2013

Mo...

Var tidigt på jobbet i morse så ikväll blir det bara lite småpyssel i verkstan. Håller på o donar med mina små Tikistatyer, den som heter Little Mo alltså. Har lackat några och även rostat ner en. Döper de dessutom efter ytbehandlingen eller utseendet med en personlig namnskylt baktill så det inte råder några tvivel om vem som är vem ;-)
Här syns Little Mo till vänster, Rusty Mo i mitten med Red Mo tryggt bredvid. Sköna filurer, som gjorda för ett värmeljus. De är 25 cm höga tillverkade i 2mm plåt...
De flesta med någon form av ytbehandling görs i 1 eller två exemplar, väldigt sällan i 3 för att det ska kännas lite exklusivt. Tja, inte vet jag men kul när folk uppskattar de.

                                                     
                                                  Här syns Red Mo's namnskylt. Red Mo By J


 Den här gjordes klart nyss. Gjorde som en fjäderskrud av tunna bambu-pinnar. Tycker det ser kul ut och denna finns bara i detta ex. Har döpt den till Indian Mo. Fyndigt värre eh ;-)


Ooh, vi fick celebert besök idag. Helt plötsligt låg det en liten snok inne i lunchrummet på jobbet och hade sig. Är väl inte påtagligt bekymrad för ormar men lyfte ut den lille rackarn till en bättre lämpad miljö, mest för att mina arbetskamrater tyckte det, haha...
Kika här om ni vill veta mer: http://sv.wikipedia.org/wiki/Snok


Well, dags för lite bil-meck innan gymmet.
Hörs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar