fredag 27 september 2013

Dag 2

Efter en skön natts sömn och schysst hotellfrukost blev det några timmars slappande vid poolen. Inte för mycket folk och det passar oss fint. Säsongen här börjar ju gå mot sitt slut.
Hade fått reda på att de hade vårat favoritcafe i närheten så efter solandet blev det en långpromenad. Vi gick ju naturligtvis fel några gånger men va tusan, ingen tid att passa, bara att lalla på. Hittade en farmers market vi var tvungna att kika in i. Vild grönsakshandel, massor med te-drickande människor och bara skön stämning. Kul men kaffet hägrade. Traskade vidare och hamnade nere i marinan. Flashiga båtar på rad. Helt ok att kika på men fel prisklass för en sniken blästrare,  haha.
Well, rätt som det var så dök det bara upp. Lite som i reklamen, plötsligt händer det. Där var det, Starbucks Coffee.... Mmm, så jäkla gott. Både lillkillen o jag är stora fans så där blev vi sittandes länge :-)
Knallade vidare sen runt i hamnen, sakta tillbaka till vårat kvarter. Långa backar har de här och i stekande värme känns det. Jaja, vi shoppade lite, kul att prut-tjafsa med säljare men skam den som ger sig,ha ha. Åt en schysst burgare till lunch och kom strax tillbaka till hotellet. Behövde trekvarts siesta innan löparskorna snördes på. Gjorde en skaplig runda i några sugiga backar, genom trånga kvarter med knölig kullersten medans solen gick ner. Så jäkla skönt.
Tja, mer då? Jo, maten här år ju helt fantastisk. Igår åt vi på hotellet och deras mat var en klass för sig. Idag gick vi en sväng o hittade en mindre men inte på nått vis sämre. Gott som tusan och otroligt billigt. Perf ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar