fredag 1 november 2013

Well well...

Blev ett tag sen jag skrev men hade väl ingen lust av olika anledningar. Humöret har inte varit på topp men det ger sig.
Tja, har ökat på min träning. Min coach har skrivit ihop ett djävulskt pass åt mig som verkligen är nått att bita i. Skoj och väldigt skönt efteråt, haha. Kör en del intervall i en sk " stakmaskin " typ som att åka skidor och den frestar på kan jag lova men då borde det väl vara nyttigt också, eh?

Projektet då? Jo det rullar på, sakta men ändock. Dämparna har tagit mycket tid i anspråk men nu är det löst, i varje fall hur de främre ska monteras. I en dylik ram duger det ju inte att bara svetsa fast fästen hur som helst när allt annat är så vackert nitat så det måste ju tänkas på.
En rolig detalj är att toppen blev klar idag. Tjoho. Har ju såklart hämtat den och ni kan kika på den här:



Riktigt rar ärta det här. En Italiensk Record-topp. Kopia av en Cragar-Miller. Fint så. Riktigt nöjd och nu är det bara att vänta på motorn. Tänker att chassiet borde vara klart tills dess, bromsarna kopplade, dämpningen klar och lite till så att vara åkandes nån gång nästa år kan funka. 




4 kommentarer:

  1. Inspirationstips! http://www.alltforhalsan.se/ lev väl/ Kristina

    SvaraRadera
  2. Jäkla bra tips. Var faktiskt där förra året så det blir i år också. Tack. Ikväll blir det däremot http://xn--kk-via.com/ Måste ju prova Petters restaurang tänkte jag :-)
    J

    SvaraRadera
  3. Det gör du rätt i, det var reportage i Metro i går om Käk, hoppas att du bokat bord. Annars byter gata å går runt kvarteret till Stockholms bästa Kines http://restauranghos.se/ Missa inte att komma förbi min by, när du är i krokarna någon gång, där finns den unika http://www.cevicheriaajiyajo.se/aktuella_nyheter.html god spis!

    SvaraRadera
  4. Idel bra tips. Tack som tusan :-)
    J

    SvaraRadera