onsdag 23 april 2014

Borta bra men hemma bäst !!

Pigg o utvilad efter minisemestern och hundra ggr skönare väder här än ni-vet-var. Överhopad med arbete och flera bra idéer i skallen. Då trivs jag :-)
Började dona med projektbilen och har upptäckt, med vänners hjälp, att någe är knas med bromstrummorna/hjulen bak. Bakaxeln är ju av äldre modell än bromstrummorna och samtidigt som allt verkar passa ihop o funka så gör det inte det i verkligheten. Röck isär de flera gånger ikväll, på med märkfärg, dra åt o snurra. Vart skrapar det i...? Hmm, det fanns ju flera schims med, kanske det ska dit fler än ett...? Trixande dit ett till och drog åt. Tja, kan det ha varit så enkelt? Ska kontrollmäta lite till o beställa några packboxar som sak dit så tror jag att jag är i mål, med bakaxeln alltså. Behöver även några spacers till hjulen bak men det är lätt fixat.

I morrn däremot blir det springa av. Här kan ni kolla in loppet om ni känner fört:  http://salomoncitytrail.se
Har tagit det lugnt med löpningen sen några veckor tillbaka pga att ena knäet har krånglat. Fick lite stretchtips av polarn Wahlman så nu är jag taggad som tusan, det ska bli så skoj. Om knäet håller visar sig i morgon :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar