onsdag 2 oktober 2013

Dag 6

Well, vaknade tidigt av hällregn. Mörkt, mulet och eländigt men hade kollat prognosen för idag så jag visste det var kortvarigt så under tiden vi åt frukost sken solen upp. Dynorna vid poolen torkade till så där spenderades nån timme :-)
Hittade en tvättservice som fixade lite vittvätt åt oss för 10 Tl, ca 35 spänn alltså. Vi tog bussen till Bitez för en dags strosande. Höll till på stranden där och bara njöt. Lunchade goda mackor och ännu bättre Latte, inte Starbucks- kvalité men god nog. Kan låta som inget spännande händer men lillkillen och jag har fått en skön vecka tillsammans. Fina minnen åt alla skratt o galna grejer. Värt massor.
Shoppade några grejer till innan löparskorna åkte på. Känns ordentligt i knäna efter en vecka på asfalt men nu blir det ingen löpning förrns nästa vecka. Oavsett jäkla skönt att träna på semestern. Låter motsägelsefullt men då finns ju ingen stress, eller hur?
Hittade en Mexikansk restaurang i närheten av hotellet så där åt vi idag. Gott som tusan och väldigt prisvärt, som de flesta ställen härnere.
Lite kul är att nu när temperaturen ligger runt 20 grader på kvällen, alltså väldigt skönt för en nordbo, så är i princip alla härifrån  rejält påklädda. Ser skoj ut när vi sitter i T-shirts och de med tjocka tröjor eller täckjacka :-)
Håhåjaja, hemfärd i morgon. Planet går sent, tror transfern från hotellet var runt 18-tiden så det blir som en heldag i morrn också. Skönt men lika skönt blir det att komma hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar