söndag 6 oktober 2013

Svårt...

Som rubriken antyder är det svårt ibland, svårt att sätta rubriker alltså :-) Årets upplaga av  Motorkulturdagen var ju igår och trots väldigt mulet väder så blev dagen kalas. Mycket skönt folk och fordon. Tror faktiskt att alla trivdes. Hinner ju tyvärr inte prata med alla man vill prata med men så är det. Lokaltidningen skrev lite om dagen och ni kan kika här om ni vill : http://kkuriren.se/nyheter/katrineholm/1.1932556.   Hann inte fota nått själv men ska försöka ordna mer bilder från nån som hade tid att fota.
Pga av vädret så gav sig folk av lite tidigt men inget att klandra nån för. Vi hade uppehåll till fyra fem på eftermiddagen och sen började det regna ordentligt. Några tappra stannade kvar och fick uppleva Susanne och Lena, från DUD, dansuppvisning inne i blästerhallen. Så jäkla fränt. Otroligt vackert.
Min kära syster, min systerson, min kompis Mariana och mor min skötte serveringen. Stekte krabbelurer o korv, sålde kaffe o bullar med bravur. Utan de och ett knippe goda vänner vore det omöjligt att sy ihop ett dylikt projekt. Stort tack.

6 kommentarer:

  1. Tack för igår Johnny! Bilder finns på Boxerville under katerogin Träffar. /C

    SvaraRadera
  2. fina bilder på boxerville :-)
    uffe

    SvaraRadera
  3. Kalas-bra tips och tack själv :-)
    J

    SvaraRadera
  4. Kul dag! Har aldrig stekt krabbelurer men det var en god erfarenhet ;)))

    SvaraRadera
  5. Dylika erfarenheter bär man med sig i livet.
    J

    SvaraRadera
  6. Tack Jonny o Conny för det trevliga träffarna i Värmbol! Sällan det är så olika(?) fordon på ett o samma ställe! MVWH Mettis med Buggyn

    SvaraRadera