lördag 12 juli 2014

Dag 2

Efter en skön natts sömn och en jäkla god hotellfrukost så styrde vi stegen mot Söder. Fina kvarter att strosa i men målen var Unionville och Sivletto. Gillar Unionville skarpt. Skön butik och när de har sytt upp av sina egna jeans så ska jag köpa ett par. Knallade vidare för en sen lunch på Matapoteket som är en Rawfood-restaurang. Jäkla gott var det.
Kolla in deras sida här: http://www.mainlyraw.se/www.mainlyraw.se/Valkommen.html
Tillbaka till hotellet för lite vila och klädombyte för resans mål nämligen Dolly Parton i Globen. Det var en present till <3 och hon ville ha med mig. Är väl just inget Dollyfan men hängde på o jäklar så bra det var. Tyckte hon var en kanonartist på flera sätt och riktigt imponerad blev jag. Kul som tusan och <3 var nöjd också :-)
Gillar ju tema-dagar och i morgon är det två viktiga som inte får missas. Den ena är Fulhetens dag och tanken är att man helt enkelt ska skippa allt. Kamma inte håret, sunkiga kläder, lite slappt sådär men vara nöjd ändå.
Den andra är Nationella Orgasm-dagen. Tanken bakom den dagen är att, tja, hur svårt kan det vara att räkna ut, haha. Googla på't och ha så kul ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar