söndag 10 juni 2012

Trött...

Tja.
Nu, är bilen färdiglackad och det mesta återmonterat. Skönt men vilken jäkla helg det blev. Dessutom en del jobb-jobba också men som sagt, det hör till. Lillkillen har hjälpt till idag så det var extra kul att pyssla. Well, i morrn blir det bara halv dag på jobbet. Ska käka lunch i Rejmyre på Gästgiveriet där hos Carina o Magnus. Kolla länken: http://www.rejmyregestgifveri.se/ Har inte träffat de på länge så det blir skoj. Sen Norrköping till Micke på Bra ljud i bil för att köpa lite ljudgrejer att montera i Pickupen  Jäkla bra firma att handla av. Kika här : http://www.braljudibil.se/  Hoppas bilen går att sälja sen, har nämligen mer projekt att ta tag i ;-)

6 kommentarer:

  1. Jasså, du har mer projekt att göra. Ingen som blir förvånad. Undrar hur länge du skulle behöva leva för att genomföra alla balla och roliga projekt du har och kommer att ha ;)
    /Mats

    SvaraRadera
  2. Mmmmm jo ett o annat måste ju byggas men nöjd eller färdig blir jag nog aldrig :-)
    J

    SvaraRadera
  3. Nå må du ikke slite deg helt ut da! Håper og tror du "lærte" litt på turen din om viktige verdier i livet... masse jobb inngår normalt ikke i hva som skaper minner og gir et "godt liv," men det er selvsagt individuelt :-) SK

    SvaraRadera
  4. Mmmm men det är ju så kul med projekt.. ;-)
    J

    SvaraRadera
  5. Du trenger nok prosjekter på gang for å trives... men ikke ta for mye på deg bare :-)

    SvaraRadera
  6. Tycker om att skapa sen om det är en fotoutställning, en terass, bil, motorcykel eller nästan vad som helst, själv eller tillsammans med någon så är det det som håller mig igång, det som får mitt hjärta att slå. All i do, its all about heart. Hittade på ett visdomsord :-)
    J

    SvaraRadera