onsdag 16 maj 2012

Vandra i sjukdom

07.45 lämnade jag hotellet på staplande steg efter en helvetisk natt. Ont i magen, ont i kroppen. Fryser o svettas om vart annat. Blää Aldrig kul att vara sjuk. Det som är extra tråkigt är ju att jag tror på Karma, så vad har jag gjort för ont för att genomlida detta?? Tja, nått har jag väl ställt till med kan jag tänka mig. Jaja, har ätit en banan, törs inte äta mer än. Har druckit lite vatten och är kvalm som tusan och ännu en fantastisk dag har börjat.

5 kommentarer:

  1. Hmmm... kanskje du burde vurdert en dag med hvile? ... karma, eller rett og slett syk/sliten?! Jaja, sta er du ivertfall :-) Håper du blir bedre så du kan "feire 17 mai" i morgen! Fortsatt god bedring! :-)

    SvaraRadera
  2. Mmmm vila o vila. Låg ju kvar i sängen till 07.30 i varje fall... Ska försöka ta det lite lugnare i varje fall o inte jaga iväg tidigt på morgonen. Blir ju andra natten på hotell nu og då sover jag ifatt en hel del. Självklart ska jag fira 17 mai. Mitt hjärta är ju fortfarande i Norge ;-)
    J

    SvaraRadera
  3. Å ifrån ett annat andligt perspektiv så kan man tolka det - ut med skiten, nu har jag burit på detta tillräckligt! Nu finns det plats för nyheter! Walk this way / Kristina

    SvaraRadera
  4. Var glad o positiv, Du ær ju frisk
    Michael

    SvaraRadera
  5. Imponerad inte ens en sjukdom stoppar dig...Vore något för mina elever att fundera på.Ha det Fille

    SvaraRadera